O nama

Aqua Specijal d.o.o. je tvrtka specijalizirana za upravljanje vodom. Djelatnost tvrtke vežemo uz područje hidrotehnike u dijelu vođenja projekata za klijenta, izrade audita, projektiranja, konzaltinga i izvođenja usluga. Koncept tvrtke baziramo na planiranju sustava u svrhu kasnijeg lakšeg održavanja, kontroli gubitaka vode, odnosno optimizaciji potrošnje vode uz minimalne potrebne zahvate u sustavu. Pojednostavljeno rečeno, radimo zajedno s tehničkim službama naših klijenata, pritom prenoseći im prijeko potrebno znanje i iskustvo u cilju da u što kraćem vremenskom periodu savladaju problematiku, te samostalno i uspješno vladaju sustavom.

Naše dosadašnje iskustvo temelji se na analizama vodoopskrbnih sustava, projektiranju javne vodoopskrbe i odvodnje, projektiranju instalacija vodoopskrbe i odvodnje u stambenim, raznim gospodarskim, te sportskim objektima , izvođenju radova postavljanja cjevovoda, implementaciji IWA metodologije u vodoopskrbnim sustavima, sanaciji gubitaka i racionalizaciju potrošnje vode u javnoj vodoopskrbi i kod velikih potrošača, sanaciji kanalizacijskih cjevovoda, te mjerenjima i tehnologiji koja se koristi za mjerenje u vodoopskrbnim sustavima i sustavima odvodnje.

Svakom problemu pristupa se individualno i planski, a u specifičnim zadacima do rješenja se dolazi uz pomoć široke mreže vanjskih suradnika, stručnjaka u svim područjima hidro inženjerstva i energetike. S iskustvom u području hidrotehnike klijentima tvrtke Aqua Specijal d.o.o. garantiramo isplativost našeg angažmana!