Upravljanje projektima smanjenja gubitaka u vodoopskrbnim sustavima

Gubici u vodoopskrbnom sustavu nisu samo puknuća na distributivnom cjevovodu. Sanacija puknuća na distributivnom cjevovodu je samo jedna od niza akcija potrebno da se Vaš sustav dovede u stanje potpune optimiziranosti. Svaki zasebni vodoopskrbni sustav potrošača ima svoju specifičnost, zbog koje se problematika na različitim sustavima ne može poistovjetiti. Da bi u samostalno, i u potpunosti optimizirali vodoopskrbni sustav tvrtka Aqua Specijal d.o.o. iskustveno, i kao tehnička potpora vodi Vas kroz sve potrebne radove. Za klijenta preuzimamo izradu kompletnog projekta optimizacije vodoopskrbnog sustava, vodeći računa o financijskim mogućnostima kod potrebnih investicija.

Ukoliko želite samostalno voditi projekt, vršimo uslugu savjetovanja. Bitan element pri projektiranju novog vodoopskrbnog cjevovoda je planiranje sustava u svrhu njegovog lakšeg održavanja. Pri planiranju sustava treba paziti na elemente koji bi korisniku u fazi korištenja sustava omogućili lakšu kontrolu potrošnje vode i tlaka u sustavu, bržu sanaciju gubitaka i preventivno garantirali značajne uštede u održavanju sustava.

Zbog navedenog, investitorima, projektantima i korisnicima sustava nudimo uslugu sudjelovanja u planiranju izrade projektnih rješenja u sustavima javne vodoopskrbe i odvodnje, kao i rješenja u stambenim, industrijskim i drugim gospodarskim i društvenim objektima, s ciljem implementacije svih potrebnih elemenata za daljnje lakše održavanja sustava. U sklopu usluge, preporučujemo optimalno tehničko rješenje, s ciljem lakšeg upravljanja  i preventivnog sprječavanja incidenata u sustavima vodoopskrbe i odvodnje.

Po potrebi, organiziramo savjetovanje investitora, projektanata, te vršimo edukacije djelatnika održavanja velikih potrošača i javnih vodoopskrbnih sustava o najnovijim trendovima u praćenju potrošnje vode i upravljanju vodom.

Ukoliko se odlučujete na samostalno izvođenje radova, preporučamo Vam stručno vodstvo u izvedbi. Angažmanom tvrtke kao nadzora radova, garantiramo maksimalnu stručnost s ciljem savjetovanja, odnosno izbjegavanja problema defektaže cjevovoda u budućnosti.

Tvrtka Aqua Specijal d.o.o. sadrži sva potrebna ovlaštenja za nadzor građenja sukladno “Zakonu o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje” (NN 78/15)